9 Μαρτίου 2015
Χωρίς κατηγορία

Το κατάστημα “Πίτσα Παπαζαχαρίας” λειτουργεί πλέον των 20 ετών στη πόλη των Τρικάλων στοχεύοντας στην κάλυψη των πελατών της περιοχής των οποίων οι γαστρονομικές και γευστικές επιθυμίες ταυτίζονται με προϊόντα πίτσας & καλτσόνε, ζυμαρικών, σαλάτας και ποτών. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το κατάστημα “Πίτσα Παπαζαχαρίας” βασίστηκε σε 4 πυλώνες:

1. Ποιότητα. Δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό σχετικά με την ποιότητα των α΄ υλών και του τρόπου παρασκευής των προϊόντων μας. Η άριστη ποιότητα α΄ υλών και ο υγιεινός τρόπος παρασκευής συνδυάζεται με τις παραδοσιακές συνταγές νοστιμιάς επιτυγχάνοντας ένα τελικό προϊόν που ικανοποιεί τις γευστικές επιλογές κάθε πελάτη μας διασφαλίζοντας την υγεία του.

2. Εξυπηρέτηση. Η επιμονή μας στην άψογη, φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη μας καθώς και η δημιουργία  σχέσης απόλυτης εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας και τους δικαιοδόχους μας (franchisees), είναι η μόνιμη και καθημερινή μας έννοια.

3. Delivery. Διάθεση των προϊόντων μας μόνο μέσω παράδοσης πακέτου, στο χώρο του πελάτη, από 12μμ έως 12:30πμ.

4. Ποικιλία. Μεγάλη ποικιλία κλασικών προϊόντων πίτσας και ζυμαρικών αλλά και προϊόντων προσωπικής επιλογής στην σύνθεση των υλικών κάθε προϊόντος.

Σήμερα μετά από 25 έτη λειτουργίας προσθέσαμε και ένα νέο και σύγχρονο τρόπο παραγγελιοληψίας το on-line κατάστημα μας! Παραμένουμε στη διάθεση σας όπως την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας!

admin
0
Δεν υπάρχει κανένα προϊόν
Design by Miow. Developed by Ebmteam.